Какво издават дамските ви часовници за вас?

denitsa

Също както и при дрехите, така и при аксесоарите, изборът е тясно обвързан със собствените ви темперамент и характер. Нека разгледаме някои от най-често срещаните модели часовници и да опитаме да си представим типа дама, която би се спряла именно на тях.

Да намериш правилния дамски часовник за теб понякога би могло да се окаже нелесна и трудоемка задача.


Ако, обаче, съумеете да се справите с тази задача, то тогава си гарантирате перфектна визия и цялост и завършеност на всеки тоалет. Дамският часовник отдавна е един от най-предпочитаните аксесоари – милиони дами по света залагат именно на тези продукти, за да са „винаги в час“ и да изглеждат неотразимо. Ако все още сте в търсене на перфектния дамски часовник за вас, то разгледайте онлайн магазина на grazia.bg, където ви очакват хиляди модели, а цените са нещо, което определено ще задържи вниманието ви.

Този аксесоар, освен прекрасен и много функционален, би могъл да се превърне и в предмет със сантиментална стойност – случаят на Ана Мария Пиментел, директор за Neiman Marcus, много точно доказва това. Тя споделя, че, вместо годежен пръстен, е получила часовник за годежа със съпруга си.

Също както и при дрехите, така и при аксесоарите, изборът е тясно обвързан със собствените ви темперамент и характер. Нека разгледаме някои от най-често срещаните модели часовници и да опитаме да си представим типа дама, която би се спряла именно на тях. 

Класическият дамски часовник

Представяте си го – дискретен, сравнително малък циферблат с тънки стрелки и фино гравирани римски числа. Каишката – метална красива плетеница. Най-широкозастъпените цветови гами са сребристото и златистото, но, през последните години, голяма популярност доби и т.нар. „розово злато“ – няма как да го объркате, нюансите му са повече от пленяващи.

Тези типове дамски часовници се носят от дамите с подчертано силен характер, от онези, които чудесно вплитат в темперамента женските нежност и стил с мъжките категоричност и хъс. Тези дами често имат завидни професионални успехи – почти задължителен елемент от визията на всяка бизнесдама или устремена в кариерно отношение жена е именно класическият часовник. 

Модерният цветен часовник

Предполагаме сте засичали по китките на усмихнатите и лъчезарни дами тези часовници. Те се характеризират с нестандартна форма на циферблата, често изрисуван с цветя, пейзажи и, практически, всичко, което би могло да се побере в ограничената площ под стрелките. Тези часовници са оборудвани с красиви каишки в разнообразни и ярки цветове, често изработени от различен материал. Дамите, които предпочитат тези модели, са жизнерадостни, в крак с модата и винаги в добро настроение. Ето защо и цветовете на часовниците им са в унисон с лекотата, която лъха от душата им.

Спортните часовници и техните притежателки

Дамите, които усилено тренират или са с подчертан афинитет към спорта и здравословния начин на живот, често биха могли да бъдат засечени със спортен часовник на китката. Най-често тези модели са със силиконови каишки за комфорт и удобство при носене и практикуване на какъвто и да е спорт. Много модели са оборудвани и със специални биометрични показатели, като например измерване на пулса, отброяване на крачки, изчисляване на скорост и изминато разстояние. Фокусът на тези аксесоари е, преди всичко, функционалността – пригодени са така, че да удовлетворяват нуждите ви, докато активно практикувате която и да е спортна дейност.

Е, вие припознахте ли се в някое от описанията? Кой е вашият любим модел дамски часовник?

Next Post

Предпази се от COVID-19 - благотворителна кампания за борба с коронавируса

Защита от COVID-19: Предпази се – продължи напред! Във време, изискващо обединени усилия и мисъл за всеобщото здраве и сигурност, Predpazi.com поема инициативата за осигуряване на защитни продукти от първа необходимост Predpazi.com office@predpazi.com Когато човешките живот и здраве са изложени на риск, няма нещо друго, което да заслужи по-голяма концентрация […]