С идването на пролетта идват и пролетните трендове

denitsa

Пролетният стил е ярък, отличаващ се, пъстър – подходящите аксесоари са онова, което ще акцентират върху цялостното ви свежо излъчване.

С приключването на дългата и мразовита зима, всеки от нас е повече от готов да приветства пролетта и да се порадва на дългите слънчеви дни.


Едно от нещата, които правят този сезон така любим на всички, е именно топлото време, което предразполага към носене на красиви, цветни и леки дрехи, които ежедневно да ни придават повече настроение и самочувствие.

В днешната статия ще ви запознаем с любимите си пролетни трендове, що се отнася до облеклото. Сверете си часовниците и очаквайте с нетърпение времето, в което ще можем да излезем навън, облечени от глава до пети в любимите си пролетни дрехи и аксесоари.

Време е да извадите любимото си пончо

Пончото е онази универсална дреха, идеална за пролетта – осигурява топлина, без да носи дискомфорта от носенето на плътно яке. Съчетава се чудесно както със спортни обувки като маратонки или кецове, така и с летни ботуши. Бихте могли да избирате измежду множество цветове, материи и шарки – нашият съвет е да запазите неутралните плетива за есенния сезон, а сега да заложите на пъстри багри, които да внасят добро настроение в цялостната ви визия.

Обувки на платформа – о, да!

За любителките на високи обувки, които, обаче, трябва да преминават по-дълги разстояния пеша през деня и тънките токчета не са най-оптималният вариант, имаме добри новини. Заложете на обувки на платформа – те, от една страна, ще ви дадат желаните височина и елегантност, а, от друга – носят комфорт и удобство. Чрез такъв модел ще имате възможността да сте красива и изтънчена, докато бродите из градските булеварди по задачи.

Не забравяйте бижутата

Пролетният стил е ярък, отличаващ се, пъстър – подходящите аксесоари са онова, което ще акцентират върху цялостното ви свежо излъчване. Ако за зимата сте подбирали бижута от благородни метали и кожа, то сега е времето, в което да дадете воля на въображението си и да включите в аутфита си аксесоари, които са големи, ярки, направени от различни материали, съдържащи различни по вид и цвят камъни. Така неминуемо ще придадете на облеклото и цялостната си визия характер и идентичност.

Топлият сезон дава възможност на всеки да разгърне модния и естетическия си потенциал и да изглежда така, както се чувства отвътре – изпълнен с енергия и позитивизъм.

Next Post

Спортни залози за феновете и запалянковците

Палмсбет е един от букмейкърите в България, които предлагат подобна услуга за своите клиенти. В платформата откриваме богато разнообразие от спортове и събития, въз основа на които бихме могли да направим своите предположения и залози.
спортни залози