Тенденциите тази зима: Защо да изберем златни дамски колиета

ipopov
Тенденциите тази зима: Защо да изберем златни дамски колиета

В началото на всеки нов сезон тръпнем в нетърпеливо очакване на всички нови модни идеи, които ни приканват от страниците на списанията и витрините на магазините. Отваряйки гардеробите си установяваме, че те съвсем не могат да се нарекат празни и въпреки това с надежда отправяме взор към новите попълнения.

Тенденциите в предстоящите студени месеци ни обещават много топлина. Наред с добре забравеното сиво, продължаваме да се обличаме от глава до пети в нюд нюанси и всички възможни проявления на кафявото.

Земните краски ни стоплят още докато ги гледаме, но с какви бижута е умело да ги съчетаем? Гласовете отиват в полза на златни дамски колиета от Shine.bg.

Златото обича натуралните цветове. Нежният и мек блясък на уникалния благороден метал се съчетава прекрасно с всичко бежово, кафяво и бяло. На черните дрехи би изпъкнало неимоверно. Но не ви препоръчваме да го носите в комбинация с одежди, чиито брокат блести в сребърно.

Колието е едно от най-универсалните бижута.

 То отива на всяка шия. Не се обременява от типа на фигурата ви. Не се интересува дали ще бъде оставено отгоре или отдолу.

Все пак трябва да бъдат изтъкнати основните правила, за да не засенчвате неговата хубост:

Изрязани деколтета

Изрязаните блузи и потници предоставят повечко плът. Ако се гордеете с пищен бюст, няма да е лошо да използвате по-големи елементи на висулката.

Семплите декорации определено ще изглеждат не толкова атрактивно.

Блузи – поло

Това е най-удачният вариант за облекло през зимата. Също така е прекрасна възможност да изложите колието си на показ.

В никакъв случай не го оставяйте скрито под блузата. Отгоре то ще бъде много по-ефектно, особено ако цветът на дрехата подчертава златния блясък. Тук смело може да си позволите по-голяма дължина.

Ризи и сака

Работното облекло също обича бижута. Единственото, което трябва да съобразите на този етап, е тяхното излъчване. Все пак не отивате на вечерен бар и едрите накити биха стояли неуместно в тази среда.

Изберете нежни и деликатни детайли, които само да загатват за себе си. Дължината на колието не бива да е прекалена. Добре е висулката да се вижда, дори само при едно разкопчано копче на ризата.

Вместо да ви убеждаваме какво трябва и какво не трябва да носите, най-добре погледнете в сърцето си. Какво означават за вас различните елементи? Дали ще изберете буквичка или символ с тайно значение? Важното е да изпитвате задоволство.

Ако все още не сте наясно със себе си, може да разгледате идеите на https://shine.bg. Те са толкова много, че е няма никакъв шанс да останете разочаровани. 

Next Post

Колко често да перем диваните

Редовната поддръжка и почистване на диваните са от съществено значение за поддържането на чистота, хигиена и продължителност на техния живот. Диваните са не само място за сядане и почивка, но и ключов елемент от интериорния дизайн в домакинството. В тази статия ще разгледаме оптималната честота за почистване на диваните, методи […]
Колко често да перем диваните