Топ предимствата на смарт часовниците

Administrator

Най-вероятно сте отворили тази статия, защото все още се чудите дали да си купите смарт часовник. Дали това е един отличен избор или е просто загуба на време, както и на вашите трудно спечелени пари?

Сами ще прецените това, след като видите само някои от предимствата на смарт часовниците.

Функции за повикване

Има две нива на използване на тази функция. Тя използва или вашия смарт часовник, за да се обадите, като помоли гласовия асистент да се обади чрез вашия смартфон, или използва устройството като дистанционно управление, за да отговори на входящо повикване на вашия телефон.

Второто ниво на това се нарича клетъчен интелигентен часовник, който може да се предлага с високоговорител, микрофон и мрежова връзка, за да се обадите, без да вадите своя смартфон от джоба или чантата.

Възпроизвеждане на музика

Това е от голяма полза за хора, които се нуждаят от време без телефон, когато отиват на тренировка или дейности на открито. Също така, тези потребители могат да управляват музикалния плейър на своя смартфон и да използват своя интелигентен часовник като дистанционно управление, както и да сдвоят часовник с Bluetooth слушалки и да слушат музика директно от смарт часовника през слушалки. Звучи страхотно, нали?

Това е много удобна функция, когато спортувате и не искате да носите телефон. Потребителите могат да съхраняват музиката си на клетъчен интелигентен часовник или свързано устройство, така че да могат да слушат поточно по мрежата.

Здравни и фитнес тракери

Умните часовници обикновено се предлагат с интегрирана функционалност, която често използвахме на нашите фитнес тракери преди. Ползите, свързани със здравето, като проследяване на вашите дейности, качество и време на съня, сърдечен ритъм и цялостно ниво на здраве и фитнес, са наистина големи.

Изобилие от интелигентни функции

Напомняния – това може да се направи само с помощта на виртуалния асистент на вашия телефон. Тази функция може да се синхронизира между устройства.

Показване на входящи повиквания – повечето интелигентни часовници могат да показват входящи повиквания, когато са свързани с вашия смартфон.

Навигация – Ако сте турист, това би било много удобно.

Известия – точно като функцията календар, имейли и други. Обикновено получавате известия от всички приложения на вашия смартфон по подразбиране, но можете също да блокирате някои приложения.

Безконтактно плащане – чрез Fitbit Pay, Samsung Pay, Garmin Pay, Android Pay или Apple pay вече можете да плащате за покупки само чрез часовника си. Тези мобилни платежни системи работят с безконтактни четци за плащания, така че потребителите могат да плащат без телефона или картата си.

Развлеченията са на китката ви

Да предположим, че вървите и изведнъж искате да гледате видеоклип в Youtube, за който приятелят ви продължава да говори, и не искате да го пропускате или забравяте, защото е наистина нещо интересно. Със смарт часовника ви трябват само едно или две щраквания, за да пуснете Youtube през часовника си.

Можете също да предавате поточно видеоклипове или да пускате любимия си саундтрак, докато сте в движение. Умните часовници никога няма да заменят качеството на големия екран на вашия смартфон, но за тези внезапни моменти в движение имате нещо ненадминато по отношение на удобството.

Издържат по-дълго от вашия смартфон

Може би си мислите… защо изобщо се нуждаете от смарт часовник, когато вече имате приличен смартфон? Отървете се от тази мисъл от ума си, тъй като някои интелигентни часовници имат толкова дълготрайни батерии, че телефонът просто не може да се конкурира с тях.

Този фактор е удобен, особено ако сте на дълго пътуване и трябва да спестите малко живот на батерията си за спешни случаи. Някои смарт часовници могат да издържат до десет дни само с едно пълно зареждане.

Всичко това звучи повече от страхотно, нали? Определено се нуждаете от смартфон още днес. Вижте повече подробности тук!

Next Post

Какво трябва да знаем при откриване на фирма? Допитахме се до специалистите

В днешно време е действително лесно да осъществим процедурата по откриване на фирма. Ако сте попаднали на този текст, то вероятно ви предстои да се впуснете в това начинание. Съвсем естествено е в главата ви да гъмжи от въпроси – ето защо събрахме за вас малко информация, която със сигурност […]
Какво трябва да знаем при откриване на фирма? Допитахме се до специалистите