Пролетните аксесоари, които трябва да притежавате

denitsa

Заменете плътните плетени шалове от зимата с пролетните им наследници – обзаведете се с фееричен тънък пъстър шал, който да съчетаете с онова кожено яке, което така обичате.

Когато говорим за мода, неминуемо съобразяваме текущия си гардероб с настоящия сезон. Модната индустрия се е погрижила да разполагаме с достатъчно разнообразие и избор, що се отнася до това какви дрехи и аксесоари да подбираме за личния си стил.


Всеки сезон предполага специфичен тип облекла, които биха били най-подходящи за времето и които с лекота бихме съчетавали с външните температури. И тъй като пролетта вече почуква на вратата, решихме да споделим с вас някои модни аксесоари, с които обезателно трябва да се сдобиете, за да сте наистина неотразими, когато всичко навън разцъфне за нов живот.

Слънчеви очила

sunglasses

Възползвайте се от зимните намаления, за да се сдобиете с чифт наистина страхотни слънчеви очила. Подгответе се за наближаващо жарко и ярко слънце с аксесоар, който ще направи визията ви наистина стилна и ослепителна. Предпазването на очите ви от вредните UV лъчи би следвало да бъде също един от главните ви приоритети. Нищо не се асоциира повече с пролетта от свежата визията, подчертана и завършена с чифт тъмни очила.

Чанта с флорални мотиви

През зимата дамите предпочитат големите кожени дамски чанти, обикновено решени в по-тъмни и „убити“ тонове – навсякъде ще срещнете този аксесоар в черно, кафяво, сиво, тъмнозелено, тъмносиньо, бордо… Предстоящата пролет, обаче, ви дава шанс да разчупите цветовата гама, като заложите на чанта в светли цветове. А ако искате наистина да сте в крак с модните тенденции и да придадете настроение на цялостната си визия, то тогава заложете на аксесоар с флорални мотиви. Едва ли ще вмъкнете нещо „по-пролетно“ в стила си от това!

Пъстри кецове

Друг аксесоар, който перфектно би подхождал на пролетната ви визия, са кецове в ярки цветове. Ситуацията е сходна като при чантите – през студения сезон залагаме на боти и ботуши в тъмни цветове. Ето защо е време да открием сезона с обувки в по-свежи нюанси. Комбинирайте пъстри кецове с чанта с флорални мотиви и ще сте наистина отражение на събуждащата се за живот природа.

Шалове от фини материи

Заменете плътните плетени шалове от зимата с пролетните им наследници – обзаведете се с фееричен тънък пъстър шал, който да съчетаете с онова кожено яке, което така обичате. В интернет изобилства от видеа, чрез които да се запознаете с безброй начини за носене на такива шалове. Заложете на нестандартен модел и можете да бъдете убедени, че ще съберете всички погледи.

Next Post

Защо е добра идея да имате куче и какви плюсове носи това

Всеки домашен любимец създава връзка с човека, който го отглежда, но при кучетата това е особено обособено и подсилено.
pet dog