Важни фактори за успешното изпращане на пратки до САЩ

ipopov
Важни фактори за успешното изпращане на пратки до САЩ

Възможността за изпращане на пратки до САЩ е привлекателна за много търговци. За да предлагате стоките си зад граница, и то на един от най-големите международни пазари, е необходимо да спазите редица изисквания.

Над 60% от американците предпочитат да пазаруват онлайн, като средната стойност на една поръчка е 1034 щатски долара, а общо похарчените средства за покупки по Интернет са около 875 милиарда долара. Тези оптимистични данни карат много търговци да се заинтересуват от възможността да изпращат пратки до САЩ. Ако сте един от тях, трябва да сте наясно, че конкуренцията е значителна. Необходим е специален подход, за да привлечете вниманието на клиентите и да ги убедите да поръчат от вашите стоки.

Не на последно място, от значение е да подберете с внимание куриерската фирма, която ще обслужва всяка ваша пратка до САЩ. На практика тя ще е вашето лице пред клиентите ви зад граница и трябва да е на необходимото ниво.

Ето някои съвети как да постъпите, когато селектирате куриер за изпращане на пратки до САЩ!

Изберете доказана куриерска фирма, която може да ви предложи безкомпромисно качество

Както подчертахме в началото, пазарът в САЩ предлага значителни възможности, но има и редица изисквания. Със сигурност за клиентите там е важно специалното внимание и отношение. За да сте сигурни, че вашата пратка до САЩ ще достигне навреме и в най-добрия си вид до крайния потребител, договорете се с утвърдена куриерска фирма, която доставя до американския пазар. Направете задълбочено предварително проучване и бъдете особено прецизни, когато сравнявате офертите от куриерски фирми, които доставят пратки до САЩ, за да изберете най-подходящото предложение.

Проследимостта е важна възможност за всяка пратка до САЩ

Поради дългия път, който трябва да измине и редицата изисквания, които трябва да бъдат спазени, от значение е да може да проследите всяка ваша пратка до САЩ. Детайлната информация за всеки етап от доставката ще ви накара да се чувствате спокойни, че всичко върви по план.

Възможността за проследимост на заявената пратка до САЩ е важна и за клиентите. Благодарение на нея те ще са наясно кога точно да очакват доставката и няма да имат нереалистични планове и изисквания. Своевременната обратна връзка в реално време с куриерската фирма дава възможност на клиентите да насрочат доставката за удобно за тях място и време, както и да променят получателя, който ще я приеме, ако искат да помолят свой близък да направи това вместо тях.

Бъдете максимално открити с клиентите, за да реализирате успешно своите пратки до САЩ

От решаващо значение е потребителите да разполагат с информация – точна, конкретна и подробна, както за продуктите, които предлагате, така и за доставката на всяка пратка до САЩ, която имат намерение да заявят. Бъдете максимално коректни когато описвате какво предлагате, за да сте сигурни, че ще отговорите изцяло на очакванията. Договорете се с надеждна куриерска фирма, за да сте спокойни, че всяка пратка до САЩ ще достигне в най-добрия си вид до вашите клиенти и те ще са склонни и готови да поръчат отново.

Next Post

Стоматит при котките

Да бъдеш собственик на котка може да бъде трудно, когато става въпрос за здравословни проблеми – тези животни са пословично потайни и може да се опитват да скрият, когато ги боли. Това означава, че трябва да сте нащрек за симптоми, които показват, че нещо не е наред. А зъбните проблеми […]
Стоматит при котките